ÇORUM / MERKEZ - Toki Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu

UZM.J.VI.KAD.ÇVŞ. Şükrü Özyol

30-11-2017

Uzman Jandarma Çavuş Şükrü ÖZYOL 01.04.1970 tarihinde Çorum-Sungurlu Arifegazili Beldesinde doğdu. Babasının adı Bekir, annesinin adı Emine´dir. Dört kardeşin ikinci çocuğudur.

İlköğretimini Dodurga İlköğretim Okulunda, orta öğretimini Osmancık Endüstri Meslek Lisesi(Elektrik Böl.)nde tamamladı. 1989 yılında Uzman Jandarma sınavını kazandı. Afyon Emirdağ Uzman Jandarma Okulunu bitirdi. İlk görev yeri olan Adıyaman-Kahta ilçesinde göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Adana, Batman, Sason ve Bursa´ da görev yaptı. İki çocuk babası olan Şükrü Özyol, Sivas´ın Koyulhisar İlçesi Çukurova köyünde saat 12.30 sıralarında devriye görevi yapan jandarma aracına görev dönüşü PKKlı teröristler tarafından ateş açılması sonucu çıkan çatışmada şehit düşmüştür.

Yayın: 30.11.2017 - Güncelleme: 28.03.2022 17:06 - Görüntülenme: 789