ÇORUM / MERKEZ - Toki Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu

Toki Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu

AK KENT MAH. AKKENT 9 SK. ŞEHIT ŞÜKRÜ OZYOL BLOK NO 4 MERKEZ / ÇORUM
Vizyon
Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği ve fırsat eşitliğinin sağlandığı bir ortamda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, idealist, lider, Atatürk İlkelerine bağlı insanların yetiştirildiği kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun Atatürk İlke ve İnkilâpları doğrultusunda, bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen ve ürettiğini paylaşan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2010 TKY EKİP DALINDA İL İKİNCİLİĞİ 2011 TKY EKİP DALINDA İL İKİNCİLİĞİ 2011 TKY KURUM DALINDA İL BİRİNCİLİĞİ 2011 SBS BAŞARISI İL
Ulaşım
ÇORUM DEVLET HASTANESİ VE SAAT KULESİNDEN KALKAN AKKENT BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ORTALAMA 20 DAKİKA